Reparatii Turbosuflante

B-dul Ghencea, NR. 134, Corp 86, Sector 6, Bucuresti Tel: 0721 442 354

Reparatii Turbosuflante

Oferim servicii de reparatii turbosuflante auto pentru orice model de masina...

mai mult

Echilibrare
VSR

Echilibrarea de tip VSR se realizeaza la viteze foarte mari, turbo-compresorul...

mai mult

Geometria
Variabila

Cu aceasta tehnologie, turbosuflanta pe partea de admisie dispune de un sistem...

mai mult

Cum functioneaza compresorul turbo

Un compresor turbo este instalat pe colectorul de gaze arse al motorului. Gazele evacuate din cilindri invart compresorul turbo, care functioneaza ca si un motor cu turbina pe gaz. Turbina este legata de un ax la compresor, care este localizat intre filtrul de aer si distribuitor. Compresorul ridica presiunea aerului care intra in pistoane.

Cum un turbocompresor este legat intr-o masina
garantie reparatii turbosuflante


Gazele de evacuare de la cilindrii trec prin lamele turbinei, si le fac sa se invarta. Cu cat mai multe gaze trec printre lame, cu atat mai repede se invart.

Interior turbocompresor
garantie reparatii turbosuflante


La celalalt capat al axului pe care este atasata turbina, compresorul pompeaza aer in cilindrii. Compresorul este un fel de pompa centrifuga - absoarbe aerul in centrul sau si il expulzeaza in exterior in timp ce sa invarte. Pentru a rezista la viteze de pana la 150.000 rpm, axul turbinei trebuie sa fie sustinut foarte bine.

Majoritatea rulmentilor ar exploda la viteze asa de mari, prin urmare majoritatea compresoarelor turbo folosesc un rulment fluid. Acest tip de lagar axial sustine axul pe o pelicula foarte subtire de ulei care este mentinuta constant in jurul axului. Acest lucru se face cu doua scopuri: raceste axul si unele dintre celelalte componente si permite axului sa se invarta fara sa se produca prea multa frictiune.

Exista un "schimb" cand vine vorba de producerea unui turbocompresor pentru un motor. Se poate renunta la unele aspecte pentru functionalitate sau performanta. Mai departe vom vedea care sunt aceste compromisuri si cum afecteaza ele performanta.


Efectuam reconditionari turbo calitative pentru Bucuresti si alte orase.

turbosuflanta garrett
Garrett
turbosuflanta kkk
KKK
turbosuflanta holset
Holset